Betaalbaar en duurzaam wonen in de natuur

Zie je het al voor je: je woont in een energieneutraal tiny house. Op een ruime, groene akker waar nieuwe natuur zich ontwikkelt. Écht een gezonde en duurzame plek. De nieuwe natuur slaat namelijk CO₂ op, waardoor je klimaatpositief woont.

Je woont in dit unieke gebied met mensen die net als jij willen bijdragen aan een klimaatbestendige wereld. Mensen die duurzaamheid óók belangrijk vinden. Klinkt als muziek in je oren, toch? Met Verte Natuurontwikkeling kan het!

Hoe werkt het?

Als bewoner bouw, koop of lease je zelf een tiny house. Die moet verplaatsbaar én duurzaam zijn. Verte Natuurontwikkeling biedt staanplaatsen in de ontluikende natuur. Met de huurinkomsten bekostigen we met terugwerkende kracht de beschikbaar gestelde grond en de natuurontwikkeling in jouw woonomgeving. Je huisje is klein, maar de collectieve ruimte er om heen is groot. De woonplek deel je met anderen en heeft gezamenlijke voorzieningen zoals (wandel)paden en moestuinen.

De precieze invulling laten we zoveel mogelijk aan jou als bewoner, zodat je je woonplek als gemeenschap in vrijheid kunt vormgeven. Want natuur ontwikkelen, doen we samen. Je zorgt voor je eigen leefomgeving en laat na 10 jaar een prachtig natuurgebied achter.

Word je hier enthousiast van? Of heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op: we vertellen je graag meer.